Raak elkaar niet kwijt

24,99

In Raak elkaar niet kwijt lees je wat er in jezelf en binnen de relatie verandert na de komst van jullie kind. Door de inzichten die je hierdoor krijgt, zul je de veranderingen en de daarbij behorende twijfels en emoties beter begrijpen.

Artikelnummer: 9789493272026 Categorie:

Meer over het boek

Houd de liefde levend na de komst van een kind – Raak elkaar niet kwijt

De komst van een kind staat in de top drie van de grootste veranderingen in een mensenleven. Maar hoe voorkom je dat deze mooie en intense gebeurtenis het einde van jullie relatie betekent? In Raak elkaar niet kwijt lees je wat er in jezelf en binnen de relatie verandert na de komst van jullie kind. Door de inzichten die je hierdoor krijgt, zul je de veranderingen en de daarbij behorende twijfels en emoties beter begrijpen. Dit begrip geeft jou het vertrouwen om weer de regie over je eigen leven en jullie relatie te nemen. Want laten we eerlijk zijn: het voorkomen van een relatiebreuk is makkelijker gezegd dan gedaan.

De heldere inzichten uit Raak elkaar niet kwijt geven je de handvatten die nodig zijn om grip te krijgen op de veranderingen die je na de komst van een kind in je relatie kunt ervaren. Ook geeft Raak elkaar niet kwijt jou als coach, orthopedagoog of therapeut alle informatie die je nodig hebt om je cliënten te helpen hun liefde levend te houden.

Rianne Roes (1985) is gedragswetenschapper en relatietherapeut. Ze begeleidt koppels en individuen bij grote veranderingen in hun leven. Zie www.samenalleen.com.