Denk je dat je mij kunt helpen?

‘Denk je dat je mij kunt helpen?’ is vaak het eerste wat een nieuwe cliënt vraagt aan een therapeut.

Loes Vork liep vast, en vroeg hulp aan psycholoog en psychotherapeut Adriaan van ’t Spijker. In dit boek ervaar je het proces van therapie zowel vanuit Loes als vanuit Adriaan.

21,99

Boekengenre: psyche

Meer over Denk je dat je mij kunt helpen?

‘Denk je dat je mij kunt helpen?’ is vaak het eerste wat een nieuwe cliënt vraagt aan een therapeut. Als je tijdelijk de weg kwijt bent of het niet lukt om in je eentje antwoorden op levensvragen te krijgen, kan het raadzaam zijn om professionele hulp in te roepen. Zelfstandig ondernemer Loes Vork liep vast, en vroeg hulp aan psycholoog en psychotherapeut Adriaan van ’t Spijker.

In Denk je dat je mij kunt helpen? ervaar je het proces van therapie zowel vanuit Loes als vanuit Adriaan. Vanaf de spannende eerste afspraak leef je mee met de zoektocht. Wat is er eigenlijk met Loes aan de hand? Wat wordt er allemaal besproken en welk effect heeft dat op Loes en Adriaan?

Het is een reis van drie jaar intensieve psychotherapie, persoonlijk en niet zonder humor beschreven door zowel zorgvrager als hulpverlener.

Pers en publiek over Denk je dat je mij kunt helpen?

interview

“Losser, blijer en lichter dankzij therapie”

Loes Vork auteur Denk je dat je mij kunt helpen6 december 2022

Als zelfstandig ondernemer Loes Vork vast loopt in haar leven, vraagt ze hulp aan psycholoog en psychotherapeut Adriaan van ’t Spijker. Lees hier het gehele interview.

Voorpublicatie

Media

 

Lezersreacties

"Het is zo goed beschreven. Ik ben in therapie en het is zo herkenbaar. Echt fijn om te lezen dat mijn ervaringen in de therapie niet zo ‘gek’ zijn als ik soms denk."

- Leetje - 26 november 2022

"Wat heb ik jullie boek met veel genoegen gelezen. Fijn geschreven en daardoor leest het als een trein. En interessant, voor mij zowel persoonlijk als vanuit het perspectief van de therapeut. Ik heb er echt iets aan."

"Ik vind het echt een heel goed boek! Zo knap hoe Loes de kwetsbare dingen toch zo ‘luchtig’ weet te beschrijven. Het is persoonlijk zonder dat je als lezer het gevoel krijgt dat het gênant is om deze kant van iemand ‘te zien’ te krijgen. En de reacties van Adriaan op het geen waar je als cliënt doorheen gaat. Zo mooi gedaan."

Geschreven pers

Voorpublicatie

Denk je dat je mij kunt helpen Loes Vork Adriaan van ’t Spijker

Lees een paar bladzijdes uit het boek.

Over Loes Vork en Adriaan van ’t Spijker

Loes Vork (1969) is als communicatiedeskundige en zelfstandig ondernemer gewend om de touwtjes in handen te nemen. Als ze zich langere tijd niet goed voelt, probeert ze dan ook uit alle macht om het zelf op te lossen. Totdat ze beseft dat dit niet lukt. Dan roept ze de hulp in van psycholoog Adriaan.

Denk je dat je mij kunt helpen? is het tweede boek van Loes, eerder verscheen Uitgelezen, een boek over ‘boekselen’. Loes woont in Gouda, is getrouwd en moeder van een zoon en dochter.

Zie de website Denk je dat je mij kunt helpen?

Adriaan van ’t Spijker (1966) is psycholoog en psychotherapeut en werkt als zzp’er in een praktijk voor psychologie en psychotherapie in Schoonhoven. Hij helpt mensen hun veerkracht in te zetten om hun leven (opnieuw) vorm te geven. Daarnaast doceert Adriaan communicatie, samenwerking en reflectievaardigheden aan het Erasmus MC in Rotterdam. Adriaan woont in Schoonhoven, is getrouwd en vader van twee dochters en twee zonen.

Andere suggesties…

 • Gevoelsarm

  20,00
 • Ik zie anders niks aan je

  21,99
 • Jezelfhulpboek Dennis van Aalst

  Jezelfhulpboek

  20,00
 • Nooit meer piekeren Marleen Derks

  Nooit meer piekeren

  20,00