Nooit meer piekeren

20,00

Dit boek levert in de eerste plaats inzicht in je eigen gedachten, gevoelens en gedragspatronen. Als je weet hoe piekergedrag werkt, kun je het veranderen. Inzicht is al genoeg om de verandering in werking te stellen.

Marleen Derks wist haar eigen chronische piekergedrag succesvol te bestrijden. Ze ontwikkelde haar eigen KEUZE methode, waarmee ook jij in vijf stappen kunt afrekenen met je innerlijke ciriticus.

 

 

Artikelnummer: 9789492495884 Categorie:

Meer over het boek

Nooit meer piekeren levert in de eerste plaats inzicht in je eigen gedachten, gevoelens en gedragspatronen. Als je weet hoe piekergedrag werkt, kun je het veranderen. Inzicht is al genoeg om de verandering in werking te stellen.

Met de oefeningen en adviezen in dit boek, kun je jezelf met succes ontpiekeren. Zodat je meer zelfvertrouwen hebt en helder kunt overdenken hoe je iets wilt bereiken. Vanaf nu hoef je niet meer in te vullen wat een ander van je denkt en maakt het je niet meer uit wat iemand anders van je vindt.

Marleen Derks wist haar eigen chronische piekergedrag succesvol te bestrijden. Omdat dit haar niet was gelukt met bestaande therapieën, ontwikkelde zij op basis van wetenschappelijk onderzoek haar eigen KEUZE methode, waarmee ook jij in vijf stappen kunt afrekenen met je innerlijke ciriticus. Dit boek bevat tips, oefeningen en adviezen om van het piekeren af te komen. Het leert je om jezelf te begrijpen, je eigen capaciteiten beter te gebruiken, te zien wat belangrijk voor je is en op jezelf te vertrouwen.

“Piekeren heeft geen zin. Dit boek lezen wel!.”

– BRAM BAKKER

 

Over de auteur

Marleen Derks (1971) is psycholoog en grondlegger van de Piekerpoli (zie hier de Piekerpoli). Naast haar praktijk als psycholoog is zij actief als supervisor, trainer en spreker.

 

 

Nooit meer piekeren in de media

Nooit meer piekeren in drie stappen (Isamedina.com, 24 mei 2019)

Blogposts over Nooit meer piekeren

 

 

Andere suggesties…