Nooit meer piekeren van Marleen Derks is inmiddels een klassieker. Wie wil er nou niet af van te veel gepieker?

 

Marleen Derks helpt je om in vijf stappen af te rekenen met je innerlijke criticus. Met sprekende praktijkvoorbeelden uit haar Piekerpoli.

Het boek levert in de eerste plaats inzicht in je eigen gedachten, gevoelens en gedragspatronen. Als je weet hoe piekergedrag werkt, kun je het veranderen. Inzicht is al genoeg om de verandering in werking te stellen.

Met de oefeningen en adviezen in dit boek, kun je jezelf met succes ontpiekeren. Zodat je meer zelfvertrouwen hebt en helder kunt overdenken hoe je iets wilt bereiken. Vanaf nu hoef je niet meer in te vullen wat een ander van je denkt en maakt het je niet meer uit wat iemand anders van je vindt.

“Piekeren heeft geen zin. Dit boek lezen wel!.”

– BRAM BAKKER

Marleen Derks wist haar eigen chronische piekergedrag succesvol te bestrijden. Omdat dit haar niet was gelukt met bestaande therapieën, ontwikkelde zij op basis van wetenschappelijk onderzoek haar eigen KEUZE methode, waarmee ook jij in vijf stappen kunt afrekenen met je innerlijke ciriticus.

Nooit meer piekeren bevat tips, oefeningen en adviezen om van het piekeren af te komen. Het leert je om jezelf te begrijpen, je eigen capaciteiten beter te gebruiken, te zien wat belangrijk voor je is en op jezelf te vertrouwen.

 

Over de auteur van Nooit meer Piekeren

Marleen Derks (1971) is psycholoog en grondlegger van de Piekerpoli (zie hier de Piekerpoli). Naast haar praktijk als psycholoog is zij actief als supervisor, trainer en spreker.

 

 

 

 

Geïnteresseerd?

Je kan het boek hier bestellen

  • Nooit meer piekeren Marleen Derks

    Nooit meer piekeren

    20,00