Ik zie anders niks aan je

21,99

In Ik zie anders niks aan je deelt Menno Oosterhoff zijn inzichten die een levenslange ervaring als psychiater hem hebben opgeleverd. Hij neemt vooroordelen weg, ontkracht mythes en heeft talloze sprekende voorbeelden uit zijn eigen praktijk waarmee hij zijn verhaal bekrachtigt.

Artikelnummer: 978 94 92495 97 6 Categorie: Tag:

Meer over het boek

In Ik zie anders niks aan je deelt hij zijn inzichten die een levenslange ervaring als psychiater hem hebben opgeleverd. Hij neemt vooroordelen weg, ontkracht mythes en heeft talloze sprekende voorbeelden uit zijn eigen praktijk waarmee hij zijn verhaal bekrachtigt.

Over psychiatrie bestaan veel misverstanden. Toen Menno Oosterhoff – psychiater en auteur van de bestseller Vals alarm – ruim 35 jaar geleden begon in een praktijk, stond hem nog niet helder voor de geest wat het begrip behelst. In de loop der jaren is die mist opgetrokken.

‘Soms genezen, vaak verlichten en altijd troosten’ is een mooie uitspraak over geneeskunst. Beter begrip zorgt voor meer troost en draagt bij aan minder (zelf)veroordeling en meer mildheid. Begrip, troost en mildheid bevorderen. Dat is, zegt Menno Oosterhoff, het doel van zijn boek.

Over de auteur Menno Oosterhoff

Menno Oosterhoff psychiater auteur Ik zie anders niks aan jeMenno Oosterhoff is (kinder- en jeugd) psychiater en werkte voor zijn pensioen bij een grote GGZ-instelling. Hij is initiatiefnemer van het OCD Netwerk, dwang.eu (www.dwang.eu) en schrijft columns in Medisch Contact.

Van zijn boek Vals alarm, over dwangstoornissen, zijn meer dan 10.000 exemplaren verkocht.

Meer over Menno Oosterhoff kan je hier lezen. Of lees het uitgebreide interview: “Vals alarm: leven met een dwangstoornis”

 

Andere suggesties…