RUST

19,95

Het leven wordt steeds drukker. Steeds meer prikkels, informatie en zaken die je aandacht vragen. Smartphones, media, deadlines: binnen een week ontvang je evenveel informatie als 100 jaar geleden in een heel leven.

RUST leert je rust te integreren in je leven om zodoende meer te ontspannen, intenser en bewuster te leven.

In de zomer van 2021 komt een herziene uitgave van RUST uit! 

 

Uitverkocht

Artikelnummer: rust Categorie: Tags: ,

Meer over het boek

Het leven wordt steeds drukker. Steeds meer prikkels, informatie en zaken die je aandacht vragen. Smartphones, media, deadlines: binnen een week ontvang je evenveel informatie als 100 jaar geleden in een heel leven.

Dat die drukte ergens ten koste van gaat is wel duidelijk. Continu iets aan je hoofd hebben is nadelig voor je levenskwaliteit. Om tot rust te komen ga je met vakantie, misschien wel naar een ver oord. Maar is dat werkelijk nodig?

Wat als je hier en nu rust kunt ervaren? Als je wel druk bent, maar je niet meer druk hoeft te maken? Je de werking van je hersenen en zenuwstelsel begrijpt en over de juiste technieken beschikt om meer rust te ervaren? En hoe zorgen ze binnen Google eigenlijk voor rust en ontspanning? RUST leert je rust te integreren in je leven om zodoende meer te ontspannen, intenser en bewuster te leven.

Beweging, ademhaling en meditatieoefeningen hebben een rol, maar ook moderne technieken helpen je verrassend gemakkelijk tot rust te komen. Het resultaat? Lekker genieten van je leven, werk en geliefden.

Robert Bridgeman

Robert BridgemanRobert Bridgeman onderzoekt wereldwijd methoden die bijdragen aan bewuster leven en werken. Hij is gespecialiseerd in neuroplasticiteit, emotionele intelligentie, positieve psychologie en mindfulness. In een reis om de wereld maakte hij zichzelf de belangrijkste bewustzijnstechnieken meester. Daarnaast ging hij in de leer bij hersenwetenschappers om de wetenschappelijke effecten ervan te ontdekken. In San Francisco studeerde Bridgeman aan het gerenommeerde Search Inside Yourself Leadership Institute.

Als eerste Nederlander werd hij gecertificeerd in het gelijknamige mindfulness programma dat binnen Google ontstond. Bridgeman introduceert nu mindfulness bij Nederlandse organisaties als Ordina, KLM en ING.

Leer hier meer over Robert