Rust

21,99

Het leven wordt steeds drukker. Steeds meer prikkels, informatie en zaken die je aandacht vragen. Smartphones, media, deadlines: binnen een week ontvang je evenveel informatie als 100 jaar geleden in een heel leven.

Rust leert je rust te integreren in je leven om zodoende meer te ontspannen, intenser en bewuster te leven.

 

Artikelnummer: 9789492495877 Categorie: Tags: ,

Meer over het boek

Het leven wordt steeds drukker. Steeds meer prikkels, informatie en zaken die je aandacht vragen. Smartphones, media, deadlines. Binnen een week ontvang je evenveel informatie als honderd jaar geleden in een heel leven. Dat die drukte ergens ten koste van gaat is wel duidelijk. Continu iets aan je hoofd hebben is nadelig voor je levenskwaliteit. Om tot rust te komen, ga je met vakantie, misschien wel naar een ver oord, maar is dat werkelijk nodig? Wat als je hier en nu rust kunt ervaren? Als je wel druk bent, maar je niet meer druk hoeft te maken? Als je de werking van je hersenen en zenuwstelsel begrijpt en over de juiste technieken beschikt om meer rust te ervaren? En hoe zorgen ze binnen een groot bedrijf als Google eigenlijk voor rust en ontspanning?

‘Robert is een ervaringsdeskundige van het goede soort: eerst heeft hij het zelf allemaal moeten ervaren, maar vervolgens heeft hij besloten zijn verkregen inzichten niet alleen voor zichzelf te houden, maar ze te delen met ons, de rustelozen…’

Bram Bakker, Oud-psychiater en auteur van Gevoelsarm

Dit boek leert je rust te integreren in je leven om zodoende een meer ontspannen, intenser en bewuster leven te krijgen. Beweging, ademhaling en meditatieoefeningen hebben een rol, maar ook moderne technieken helpen je verrassend gemakkelijk tot rust te komen. Het resultaat? Lekker genieten van je leven, werk en geliefden.

Robert Bridgeman

Auteur Robert BridgemanRobert Bridgeman is transformatiecoach, opleider, schrijver, spreker, columnist, documentairemaker en sociaal ondernemer en hij onderzoekt wereldwijd methoden die bijdragen aan bewuster leven en werken. Hij werkte als transformateur en healer met duizenden cliënten uit meer dan zesentwintig landen. Hij zet zich als spiritueel activist in vanuit ANBI-stichting Bridgeman Foundation om mensen meer bewust te maken van zaken in de wereld, zoals de gevolgen van de bioindustrie. Daarnaast geeft hij lezingen en bewustzijnstrainingen binnen grotere organisaties, banken en overheden om liefde en licht te brengen op plekken waar die het meest nodig zijn. Robert is meervoudig TEDX-spreker, publiceerde zeven boeken, verschillende e-books en drie internetdocumentaires.

Samen met zijn vrouw, Monique, richtte Robert de Bridgeman Lichtwerkers Academie op waarbij ze inmiddels driehonderd transformatiecoaches en tweehonderdvijftig meditatietrainers hebben opgeleid. Robert en Monique wonen met hun drie zoons en hun team op het retraitecentrum Terra Nova, midden in het mysterieuze Katharenland aan de rand van de Pyreneeën.

Leer hier meer over Robert

 

Andere suggesties…