Lichter – presale

20,00

Vanaf 24 januari in de winkel! Bestel nu en ontvang het boek als eerste.

Meer dan de helft van de bevolking van de Lage Landen lijdt aan overgewicht, met alle gevolgen van dien. Er zijn echter nauwelijks onderwerpen waar zoveel onzin wordt verteld als over ons gewicht, over hoe we eruit zouden moeten zien en over afvallen. Het is hoog tijd dat we beseffen waarom we dik zijn geworden en bovenal, hoe we blijvend een gezond gewicht terugkrijgen. 

Inkijkexemplaar: Je kan hier door het eerste hoofdstuk bladeren.

 

SKU: lichter Categorie:

Meer over het boek

Vanaf 24 januari in de winkel! Bestel nu en ontvang het boek als eerste.

Meer dan de helft van de bevolking van de Lage Landen lijdt aan overgewicht, met alle gevolgen van dien. Er zijn echter nauwelijks onderwerpen waar zoveel onzin wordt verteld als over ons gewicht, over hoe we eruit zouden moeten zien en over afvallen. Het alom voorgeschreven ‘meer bewegen en minder eten’ faalt in nagenoeg 100% van de gevallen en behoort tot de belangrijkste medische missers ooit. Afvallen is daarmee een lucratief onderwerp geworden voor kwakzalvers, dieetgoeroes en verkopers van dieetproducten. Het is hoog tijd dat we beseffen waarom we dik zijn geworden en bovenal, hoe we blijvend een gezond gewicht terugkrijgen. 

Inkijkexemplaar: Je kan hier door het eerste hoofdstuk bladeren.

Reacties op Lichter

‘Ik heb ademloos geluisterd naar William Cortvriendt’.
– Pieter van den Hoogenband – De Telegraaf 2016.

Lichter is een uitermate boeiend en helder geschreven boek dat hardnekkige dogma’s en mythes betreffende overgewicht weerlegt.’
– Kris Verburgh, arts en auteur van ‘De voedselzandloper’ en ‘Veroudering vertragen’.

‘Ik ben 35 kilo overgewicht kwijtgeraakt’.
– John van der Heiden, deelnemer aan de tv serie ‘Hoe wordt ik 100’.

‘William Cortvriendt schittert op het gebied van medisch onderzoek’.
– Foreword Reviews/Clarion Review.

‘Mijn gewicht ging van 143 naar 93 kilo’.
– Lesley Williams, deelnemer aan de tv serie ‘Hoe wordt ik 100’.

Het boek Lichter in de media

Arts William Cortvriendt: ‘afvallen doe je door veel te eten’


Radio 538: Evers Staat Op – 18 jan. 2018.
‘Je moet zoveel eten als je wil, maar alles wat in pakjes zit laten staan. Als je terug gaat naar de natuurlijke voeding, krijg je je normale verzadiging terug. En in plaats van vet opslaan ga je vet verbranden,’ zegt William in Evers Staat Op.
Beluister hier het fragment

Meer over William Cortvriendt

William Cortvriendt (1956) is arts, columnist voor onder meer HP/De Tijd en schreef verschillende boeken, op basis waarvan de succesvolle televisiereeks Hoe word ik 100 is gemaakt, die in totaal zes miljoen keer is bekeken.
Lees hier meer over Wiliam.

Lees ook: Hoe word je 100.

 

Lichter is vanaf 24 januari te koop. U kun hem nu bestellen, en dan ligt het boek op de eerste verkoopdag bij u op de mat. Op die manier bent u klaar voor een lichter 2018!