Het Vrouwenhart volledig herziene editie

21,99

In deze volledig herziene en geactualiseerde editie van Het vrouwenhart geeft cardiologe dr. Janneke uitleg over alle belangrijke man/vrouw-verschillen en geeft zij talloze tips en adviezen voor de juiste weg naar een betere hartgezondheid, toegankelijke uitleg over je hart, wat er mis kan gaan en hoe je dat herkent.

Je leert naast het belang van gezond eten, voldoende bewegen en rust, wat de effecten van te veel stress, opgekropte emoties én een verstoorde hormonale balans op je hartgezondheid kunnen zijn.

Artikelnummer: VROUWENHART Categorie: Tag:

Meer over het boek

Wereldwijd is de sterfte als gevolg van hart- en vaatziekten bij vrouwen nog steeds doodsoorzaak nummer één. Deze hartproblemen kunnen grotendeels worden voorkomen door een gezonde leefstijl en door inzicht te krijgen in je risicofactoren. Door het vroegtijdig signaleren en behandelen van vrouwenhart klachten kan veel leed worden bespaard. Maar er zijn wel belangrijke verschillen in klachtenpatronen en de manier waarop je vrouwenhart ziek kan worden. Dat vraagt om maatwerk voor jou als vrouw.

Volledig herziene en geactualiseerde editie van Het vrouwenhart

In deze volledig herziene en geactualiseerde editie van Het vrouwenhart geeft dr. Janneke uitleg over alle belangrijke man/vrouw-verschillen en geeft zij talloze tips en adviezen voor de juiste weg naar een betere hartgezondheid, toegankelijke uitleg over je hart, wat er mis kan gaan en hoe je dat herkent. Je leert naast het belang van gezond eten, voldoende bewegen en rust, wat de effecten van te veel stress, opgekropte emoties én een verstoorde hormonale balans op je hartgezondheid kunnen zijn.

Leer dr. Janneke beter kennen door haar persoonlijke verhaal te lezen: een verhaal over haar passie voor geneeskunde en het streven naar betere zorg voor vrouwen, wat uiteindelijk tot de oprichting van haar eigen kliniek heeft geleid.

Cardioloog en gezondheidswetenschapper dr. Janneke Wittekoek is eigenaar van de HeartLife Klinieken in Utrecht, een expertisecentrum voor hart en gezondheid dat speciale aandacht heeft voor het vrouwenhart.

Vanuit haar hart en gebaseerd op persoonlijke ervaringen én gesprekken met duizenden patiënten deelt cardioloog Janneke Wittekoek haar passie voor het vrouwenhart.

Janneke Wittekoek

Wittekoek voltooide haar specialisatie tot cardioloog in 2008 en begon vervolgens een carrière als ondernemer in de zorg. In 2013 opende ze een expertisecentrum voor hart en gezondheid – de HeartLife Klinieken in Utrecht –  gespecialiseerd in zowel behandeling als preventie van hart- en vaatziekten, met daarbij speciale aandacht voor vrouwen.

Ze was te zien als deskundige in de televisieprogramma’s: Over dokters, Hoe word ik 100, Bizarre eters, Je lijf je leven en Galileo.

Publiciteit

Blogposts over Het Vrouwenhart

 

Andere suggesties…

 • Het vrouwenhart werkboek Janneke Wittekoek

  Het vrouwenhart – werkboek

  20,00
 • Hart & Lopen

  20,00
 • De Hart hoofdconnectie Janneke Wittekoek

  De hart / hoofd connectie

  21,99