Leven voor gevorderden

20,00

 

De weg naar een rustig en evenwichtig bestaan

Esther Mostert daagt je in Leven voor gevorderden uit om in de spiegel te kijken en het leven te omarmen zoals het is.

Esther Mostert is een ervaren mindfulnesstrainer en ontwikkelaar van de succesvolle Mindfulness mentor app.

 

Uitverkocht

Artikelnummer: Leven Categorie:

Meer over het boek

De weg naar een rustig en evenwichtig bestaan

Esther Mostert daagt je in Leven voor gevorderden uit om in de spiegel te kijken en het leven te omarmen zoals het is. Om te zien wat er om je heen gebeurt en op te merken hoe je daar op reageert. Zo krijg je meer grip op het leven. Het leven kent nu eenmaal grote problemen en kleine ongemakken. Ons bestaan is niet altijd even zinvol & zen, maar soms best pittig.

Met voorbeelden uit haar eigen leven en praktijk geeft ze de tools om je kwetsbare kant en onhebbelijkheden de ruimte te geven, zodat je beter met tegenslag om leert gaan en meer uit het leven kan halen. Om écht te genieten van de gewone dingen van alledag.

Over Esther Mostert

Esther Mostert Leven voor gevorderdenEsther Mostert is een ervaren mindfulnesstrainer en ontwikkelaar van de succesvolle Mindfulness mentor app. Zij verzorgt trainingen en workshops voor particulieren en bedrijven. Vanuit haar eigen praktijk helpt ze mensen anders met hun problemen om te gaan en om bewuster in het leven te staan.

Met dertienduizend volgers en meer dan honderdduizend lezers weet ze menig hart te raken.

 

 

Leven voor gevorderden in de media

Esther Mostert schrijft luchtig boek over mindfulness inclusief ‘somberheid en shit’ (De Swollenaere.nl, 2 december 2018)

Zwolse schrijfster leert ons flirten met het leven (De Stentor, 4 december 2018)

 

Blogposts over Leven voor gevorderden