Hardlopen, mijn leven

19,95

Op elfjarige leeftijd won Aart Stigter al zijn eerste prijs bij het hardlopen en bijna vijftig jaar later staat hij nog steeds regelmatig op het podium.

In het boek ‘Hardlopen, mijn leven’ ontvouwt Aart Stigter hoe het hem lukt om veertig jaar lang prestaties op niveau te leveren én plezier in het hardlopen te houden.

Uitverkocht

Artikelnummer: Hardlopen Categorie: Tag:

Meer over het boek

Op elfjarige leeftijd won Aart Stigter al zijn eerste prijs bij het hardlopen en bijna vijftig jaar later staat hij nog steeds regelmatig op het podium.

Aart liep in totaal ruim duizend wedstrijden waarvan hij er 356 won. Bovendien deed hij zes keer mee met de wereldkampioenschap cross en werd in 1994 Nederlands marathonkampioen in Rotterdam.

Ook op oudere leeftijd bleef de marathonloper opmerkelijk presteren. Zo behaalde hij het Nederlands Record van 2.16.31 in de leeftijdsklasse boven de veertig jaar en diverse andere Nederlandse records boven de vijftig jaar.

Niet alleen het presteren bracht Aart Stigter voldoening, het hardlopen op zich is voor hem de ultieme vorm van vrijheid.

In het boek ‘Hardlopen, mijn leven’ ontvouwt Aart Stigter hoe het hem lukt om veertig jaar lang prestaties op niveau te leveren én plezier in het hardlopen te houden. Aart geeft bovendien handige trainingstips aan beginnende en ervaren lopers en vertelt wat zijn toekomstvisie is op hardlopen.

Aart Stigter

Aart Stigter hardlopen mijn leven‘Hardlopen, mijn leven’ is een boek over passie voor hardlopen, over ijzeren discipline en presteren, over scherpe focus en doorzettingsvermogen, over een man die op 60-jarige leeftijd nog steeds vol vuur en passie de hardlooppaden beteugelt.

Lees hier meer over Aart