Aart Stigter

Voor- & achternaam 

Aart Stigter

Geboortejaar

1956

Woonplaats 

Doorn

Beroep & specialisme 

(hardloop)ondernemer

Titel boek

Hardlopen, mijn leven

Onderwerp van het boek

De afgelegde weg van recreatieve loper tot toploper wordt anekdotisch beschreven, waarbij hoogte- en dieptepunten elkaar afwisselen. De vreugde die het hardlopen geeft staat centraal.

Ik schreef dit boek om hardlopers, maar ook niet hardlopers, te inspireren. De vrijheid die hardlopen voor mij betekent wil ik delen met iedereen die dit mogelijk al zo ervaart, maar vooral voor ook met hen die dit absoluut nog moeten ontdekken.

Geef een korte omschrijving van jezelf

Hardlopen is mijn passie en schenkt mij veel. Al meer dan veertig jaar. Door hard te lopen heb ik geleerd onbegrensd te denken en te werken. Problemen veranderen in uitdagingen. In combinatie met het gevoel voor ondernemen heeft me dit veel goeds gebracht.

Ik pretendeer dat de inhoud van “Hardlopen, mijn leven” het gevoel van het ware hardlopen overbrengt en bovendien veel waardevolle informatie biedt om het plezier in hardlopen te vergroten. Dat was ook precies wat mij dreef om het boek te schrijven.

 

“Hardlopen is mijn passie en schenkt mij veel. Al meer dan veertig jaar. Door hard te lopen heb ik geleerd onbegrensd te denken en te werken. Problemen veranderen in uitdagingen.”