Het vrouwenhart – werkboek

20,00

Het vrouwenhart werkboek is een vervolg op het succesvolle eerste boek Het vrouwenhart van cardioloog dr. Janneke Wittekoek.

Het werkboek staat vol tips, patiëntenverhalen, invuloefeningen, workoutschema’s en reeds eerder gepubliceerde interviews

Uitverkocht

Artikelnummer: Werkboek Categorie:

Meer over het boek

Cardioloog dr. Janneke Wittekoek heeft als missie om het vrouwenhart op de kaart te zetten, zodat minder vrouwen zullen sterven aan hart- en vaatziekten; daar sterven in Nederland elke dag 57 vrouwen aan.

Ook zet zij zich op alle fronten in om mensen bewust te maken van de invloeden van een gezonde levensstijl. Het vrouwenhart werkboek is een vervolg op het succesvolle eerste boek Het vrouwenhart van cardioloog dr. Janneke Wittekoek.

Met dit informatieve en leerzame werkboek wil zij vrouwen motiveren om op een actieve manier aan hun hartgezondheid te werken. Een werkboek vol tips, patiëntenverhalen, invuloefeningen, workoutschema’s en reeds eerder gepubliceerde interviews met onder andere cardioloog dr. Angela Maas, prof. dr Jan Piek, cardioloog Roderik Kraaijenhagen, huisarts Job Nievaart en cabaretier Freek de Jonge.

Belangrijk onderdeel van het werkboek: Ken je getallen! Door deze getallen in de gaten te houden, zoals bloeddruk, cholesterol, bloedsuiker en BMI, weet je waaraan je moet werken om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen.

Over Janneke Wittekoek

Janneke Wittekoek voltooide haar specialisatie tot cardioloog in 2008 en begon vervolgens een carrière als ondernemer in de zorg. In 2013 opende ze de HeartLife Klinieken in Utrecht; een expertisecentrum voor hart en gezondheid, gespecialiseerd in zowel de behandeling als preventie van hart- en vaatziekten.

 

 

Het vrouwenhart werkboek in de media

Vrouw in de Media Award 2018 naar cardioloog Janneke Wittekoek (Villamedia, 12 februari 2019)
Cardioloog Janneke WIttekoek wint de vrouw in de media award 2018 (Opzij, 12 februari 2019)
Cardioloog Janneke Wittekoek maakt zich hard voor het vrouwenhart (24 februari 2019)
Zorgvernieuwers: Janneke Wittekoek van de Heartlife klinieken (BNR, 14 maart 2019)

Bekijk de inspirerende video van Janneke Wittekoek op Internationale Vrouwendag (Margriet, 19 maart 2019)

Blogposts over Het Vrouwenhart werkboek