Aanbieding!

Lekker in je vel (actie)

Oorspronkelijke prijs was: €32,95.Huidige prijs is: €27,95.

Speciaal voor leden van ANBOS en de NVH is er een korting van €5,- op de verkoopprijs van €32,95. Je kunt ‘Lekker in je vel’ hier met korting bestellen door je lidnummer van ANBOS of NVH in te voeren. De korting geldt tot 3 maanden na het verschijnen van het boek.

Meer over het boek

In Lekker in je vel lees je over de huid, de relatie met stress en over mindfulness. Dankzij deze ‘huidfulness’ leer je door meer balans, aandacht en ontspanning in zes weken bewuster in het leven te staan. In het boek delen experts uit onder andere de wetenschap, huidzorg en mindfulness door achtergrondverhalen hun visie, ervaring en tips. Ook lees je over de ervaringen van mensen met een huidaandoening zoals psoriasis, eczeem, huidkanker, acne en vitiligo en kun je dankzij het werkboekgedeelte praktisch aan de slag met inspirerende ‘huidfulness’ oefeningen.

Onze huid is één groot zintuig, omdat je via die huid de wereld om je heen ervaart. Je huid laat doordat het iets over bijvoorbeeld je leeftijd of je gezondheid vertelt jouw levensverhaal zien. Maar misschien heb je ook weleens ervaren hoe sterk je huid op stress en zorgen kan reageren of heb je zelfs de wens om écht lekkerder in je vel te zitten?

Over de auteur van ‘Lekker in je vel’ Jantine van ’t Klooster

Jantine van ’t Klooster auteur Lekker in je vel
Huidtherapeut en mindfulnesstrainer Jantine van ’t Klooster is jarenlang expert op het gebied van de huid.

Sinds haar opleiding aan het Radboudumc Centrum voor Mindfulness geeft ze workshops en trainingen op het gebied van de huid(zorg) en mindfulness.

 

 

Bronnenlijst

Lekker in je vel Jantine van ’t Klooster bronnenlijst