de Kracht van ChiRunning

15,00

Overgewaaid uit Amerika…ChiRunning is de nieuwe manier van gezond bewegen. Het is een combinatie van hardlopen, mindfulness en oosterse technieken.

Auteur en ChiRunning instructeur Marion Meesters bracht ChiRunning naar Nederland. Ze schreef er een praktisch boek over waarmee iedereen direct aan de slag kan. Handig voor de beginnende sporter, die door deze ontspannende manier van bewegen gaat houden van hardlopen. Maar ook voor de ervaren duurloper. Die krijgt technieken aangereikt om blessurevrij door het sportieve leven te gaan.

Artikelnummer: chirunning Categorie: Tags: ,

Meer over het boek

Overgewaaid uit Amerika…ChiRunning is de nieuwe manier van gezond bewegen. Het is een combinatie van hardlopen, mindfulness en oosterse technieken. Auteur en ChiRunning instructeur Marion Meesters bracht ChiRunning naar Nederland. Ze schreef er een praktisch boek over waarmee iedereen direct aan de slag kan. Handig voor de beginnende sporter, die door deze ontspannende manier van bewegen gaat houden van hardlopen. Maar ook voor de ervaren duurloper. Die krijgt technieken aangereikt om blessurevrij door het sportieve leven te gaan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “de Kracht van ChiRunning” te beoordelen