Bevrijd van pijn

21,99

Als je pijn hebt, wil je er het liefst zo snel mogelijk weer vanaf. Voor de pakweg drie miljoen mensen in Nederland die chronische pijn hebben, lukt dat vaak maanden – en soms zelfs jarenlang – niet. Voor al deze mensen en hun behandelaars biedt dit doe-boek een unieke, toegankelijke methode om te helpen bij dit probleem. Bevrijd van pijn betekent dat de pijn jou niet langer beheerst, dat jij zelf weer de controle hebt. Jij, en niet de pijn, bepaalt wat je in het leven gaat doen.

Artikelnummer: ISBN 9789492798916 Categorie:

Meer over het boek

Bevrijd van pijn betekent dat de pijn jou niet langer beheerst, dat jij zelf weer de controle hebt. Jij, en niet de pijn, bepaalt wat je in het leven gaat doen.

Als je pijn hebt, wil je er het liefst zo snel mogelijk weer vanaf. Voor de pakweg drie miljoen mensen in Nederland die chronische pijn hebben, lukt dat vaak maanden – en soms zelfs jarenlang – niet. Voor al deze mensen en hun behandelaars biedt dit doe-boek een unieke, toegankelijke methode om te helpen bij dit probleem.

De methode bestaat uit zes onderdelen: kennis over pijn, het trainen van je gedrag, je gevoel, je denken, je aandacht en je pijnbuffer. Wanneer je jezelf in al deze onderdelen serieus traint (door regelmatig verschillende oefeningen te doen), krijgt de pijn steeds minder kans. Je leert strategieën en technieken waarmee je de pijn zelf kunt beïnvloeden en verminderen, waardoor je beter in je vel komt te zitten.

 

Over auteur van Bevrijd van pijn, Louis Zantema:

Louis Zantema, auteur Bevrijd van pijn Louis Zantema is een expert op het gebied van psychologie en pijn. Hij gelooft dat iedereen een leven vrij van pijn verdient. Daarvoor heeft hij samengewerkt met vooraanstaande klinieken. Hij is onderscheiden door het Koninklijk Huis en de Verenigde Naties voor de ontwikkeling van een nieuwe therapie voor pijnbestrijding.

Louis is ondernemer en oprichter van Reducept en vader van drie. Zijn kennis en ervaring als mens en professional is gebundeld in dit praktische boek voor mensen met langdurige pijnklachten. Louis heeft een Master in Klinische Psychologie van de Rijksuniversiteit Groningen en is daarnaast als GZ-psycholoog werkzaam.

 

Media

 

Selectie filmpjes en podcasts over het boek

 

Andere suggesties…

 • Verklein je pijn Eugenie de Ruijter Eugenie de Ruiter

  Verklein je pijn

  23,99
 • Hoe word je 100 William Cortvriendt

  Hoe word je 100?

  25,00
 • Verademing

  20,00