Samen intelligent bewegen

21,99

Fabio D’Agata laat in dit vervolg op het eerder verschenen Intelligent bewegen zien dat wij niet alleen ontworpen zijn om intelligent te bewegen, maar ook – en vooral – om sámen intelligent te bewegen.

Door samen met anderen te bewegen, ontstaat er een krachtig speelveld voor persoonlijke groei. Je ervaring is rijker, je hersenen ontwikkelen zich beter en je leert sneller.  Dit boek helpt je ontdekken hoe dat werkt.

 

Categorie:

Meer over het boek

Gedragsverandering in de hoogste versnelling

Een lichaamsgerichte oplossing voor stress, burn-out en depressiviteit

Het menselijk lichaam is slimmer dan je denkt. Die intelligentie kun je gebruiken voor wat écht belangrijk is in het leven.

Dat legde Fabio D’Agata uit in zijn eerste boek: Intelligent Bewegen (meer info vind je hier). Sindsdien hebben veel mensen en organisaties de voordelen van zijn methode ervaren. In dit boek gaat Fabio een stap verder: hij laat zien dat wij niet alleen ontworpen zijn om intelligent te bewegen, maar ook – en vooral – om sámen intelligent te bewegen.

Door samen met anderen te bewegen, ontstaat er een krachtig speelveld voor persoonlijke groei. Je ervaring is rijker, je hersenen ontwikkelen zich beter en je leert sneller. Dit boek helpt je ontdekken hoe dat werkt. Je leest over veelvoorkomende vraagstukken en het veranderproces dat erbij hoort. Je vindt persoonlijke verhalen, wetenschappelijke onderbouwing en praktische tips.

Na het lezen kun je de methode succesvol inzetten voor jezelf, je team of je organisatie.

 

Over de auteur Fabio D’Agata

Fabio D'Agata auteur Intelligent bewegenFabio D’Agata (1984) is oprichter en directeur van SPAT Verandert. Zijn methode is inmiddels omarmd binnen het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en overheidsinstellingen. Door zijn vernieuwende visie op beweging en persoonlijke groei is hij een veelgevraagd spreker op dit gebied.