Kopwerk

25,00

 

Brein – Ademhaling- Training

In Kopwerk bundelen ex-profwielrenner Aart Vierhouten en ademhalingsexpert Koen de Jong hun krachten. Vierhouten deelt zijn kennis over wielertraining, De Jong schrijft over de werking van het brein, ademhaling en herstel na een training. Samen leggen ze de relatie tussen brein, ademhaling en trainen.

 

Artikelnummer: Kopwerk Categorie:

Meer over het boek

Brein – Ademhaling- Training

In Kopwerk bundelen ex-profwielrenner Aart Vierhouten en ademhalingsexpert Koen de Jong hun krachten. Vierhouten deelt zijn kennis over wielertraining, gelardeerd met persoonlijke anekdotes uit zijn lange profcarrière. De Jong schrijft over de werking van het brein, het belang van een juiste ademhaling en de noodzaak van een goed herstel na een training. Samen leggen ze de relatie tussen brein, ademhaling en trainen.

Kopwerk is aangevuld met prachtige foto’s, verhalen, interviews en columns; een feest van herkenning voor iedere wielrenliefhebber. Met medewerking van Joop Zoetemelk, Leo van Vliet, Eric Corton, Peter Winnen, JW Roy en Bram Tankink.

Over Aart Vierhouten en Koen de Jong

Aart Vierhouten en Koen de Jong

Aart Vierhouten (1970) was jarenlang actief als professioneel wielrenner, analist bij de NOS, bondscoach van junioren & U23 renners en technisch directeur van het Vacansoleil Pro Cyclingteam. Met Koen de Jong schreef hij Ik, de wielrenner. Tegenwoordig adviseert hij bedrijven over sponsor- en partnerships binnen de professionele wielersport. Hij geeft bedrijfswielerclinics en geniet zelf nog volop van zijn wekelijkse fi etskilometers.

Lees hier meer over Aart.

Koen de Jong (1979) is eigenaar van sportrusten.nl; een site over ademhaling, sporten en koud douchen, met een miljoen bezoekers per jaar. De Jong schreef Koud Kunstje (met Wim Hof), Ik, de wielrenner (met Aart Vierhouten), De Hardlooprevolutie (met Stans van der Poel) , Verademing (met Bram Bakker) en Tien dagen stil. Van zijn boeken zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht en zijn werk is in meer dan acht landen vertaald.

Lees hier meer over Koen

Kopwerk in de media

Bijzonder boek met verhalen van Hilversummer Aart Vierhouten (Gooi en Eemlander, 21 november 2018)

      

Recensie Kopwerk GRINTA

(klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen)

 

 

Omroep Gelderland 30 november 2018:

Blogposts over Kopwerk