Meer dan 50.000 lezers lazen Verademing. De klassieker over ademhaling van Bram Bakker en Koen de Jong is nu geheel vernieuwd.

Veel mensen staan de hele dag áán. Ze ademen te snel en ze verbruiken daarmee onnodig veel energie. Kun jij goed ontspannen? Als je ontspannen bent adem je zes tot tien keer per minuut, niet meer.

Verademing Koen de Jong

In Verademing beschrijven Bram en Koen verschillende manieren om te ontspannen. Met verschillende oefeningen waar je meteen mee aan de slag kunt.

Ben je vaak moe? Dan moedigen we je ook aan om gedoseerd te sporten. Door sporten te combineren met diepe ontspanning herwin je energie. In dit boek leggen we uit hoe je dat kunt doen.

In deze herziene versie van deze bestseller over ademhaling (meer dan 50.000 exemplaren verkocht) hebben we ons boek Sporten voor beginners geïntegreerd en aangevuld.

 

Over Bram Bakker en Koen de Jong

Bram Bakker en Koen de JongBram Bakker is psychiater en publicist. Hij promoveerde op de behandeling van paniekaanvallen (voorheen het hyperventilatiesyndroom). In zijn vrije tijd loopt hij graag hard, en hij is een van de drijvende krachten achter de opleiding Runningtherapie, een opleiding die behandelaars helpt om hardlopen in te zetten bij depressieve patiënten.

Koen de Jong is initiatiefnemer van www.sportrusten.nl, een website over ademhaling, hardlopen en wielrennen. Hij schreef diverse boeken waaronder een internationale bestseller over Iceman Wim Hof, Koud kunstje, en De Hardlooprevolutie met Stans van der Poel.B.

 

Bestellen

Je kan het boek hier bestellen.