Waarom het bij slapeloosheid geen zin heeft steeds harder je best te doen… en hoe je door een simpele mindswitch een goede slaper wordt.

Slapen is lekker, gezond en belangrijk. Niet voor niets brengen we een flink deel van ons leven in bed door. Maar wat als je niet kúnt slapen, terwijl je zo verlangt naar een weldadige nachtrust?

Misschien heb je al van alles geprobeerd om van je slaapprobleem af te komen zoals pillen slikken, lang in bed blijven liggen en ‘s avonds geen leuke dingen meer doen. Heel begrijpelijk dat je dat allemaal doet, maar helaas, het werkt niet. Erger nog, je komt van de regen in de drup.

In Slapen is niets doen lees je dat je niet méér moet doen om goed te slapen, maar juist mínder. Met als resultaat herstel van je natuurlijke slaappatroon en overdag voldoende energie om je leven voluit te leven.

Over Aline Kruit

Aline Kruit is arts en act-therapeut. Zij is gespecialiseerd in de behandeling van slaap-problemen met acceptance and commitment therapy (act) en is verbonden aan Sleepwise. Met haar behandeling heeft zij al talloze mensen geholpen om weer lekker te kunnen slapen.

 

 

Bestellen

Je kan het boek hier bestellen.

  • Slapen is niets doen Aline Kruit

    Slapen is niets doen

    20,00