Met dit boek in je hand kun je echt aan de slag. Het bevat basisregels voor voeding waarmee je op natuurlijke wijze pijn in je lichaam kunt bestrijden.

 

Dr. Yann Rougier is gespecialiseerd in onderzoek naar de relaties tussen lichaam, geest, voeding en het immuunsysteem, in het bijzonder in verband met kanker en andere degeneratieve ziektes.

In dit boek:

  • kom je te weten welke 10 etenswaren verlichting geven – onder meer kurkuma, kool en ananas
  • leer je ademhalings- en ontspanningstechnieken
  • vind je informatie over natuurlijke middelen voor veelvoorkomende problemen, van brandwonden tot rugpijn en gewrichtspijn
  • leer je over krachtige kruidenmengsels voor warme omslagen, kompressen, balsems, massages, baden, aftreksels en wrijfmiddelen.
  • kan je meer lezen over de werking van pijn

Met dit boek kan je tevens veelvoorkomende kwalen op een natuurlijke wijze verlichten zoals: hoofdpijn, pijn in de mond, keel-, neus en oorpijn, spierpijn, gewrichtspijn, reumatische pijn, pijn als gevolg van verwondingen, pijn als gevolg van aandoeningen in het hart en vaatstelsel, pijn bij vrouwen, problemen met de spijsvertering

Over de auteur Dr. Yann Rougier

Dr. Yann Rougier heeft zich, tijdens zijn langdurige carrière in de geneeskunde, toegelegd op het onderzoek naar de relaties tussen lichaam, geest, voeding en het immuunsysteem, in het bijzonder in verband met kanker en andere degeneratieve ziektes. Hij is een van de oprichters en lid van het Institute for Institute for Applied Neuronutrition and Neurosciences and the Health Found – een stichting die is gewijd aan het voorkomen van chronische degeneratieve ziektes en de therapeutische begeleiding van patiënten.

Marie Borrel is journalist en auteur, gespecialiseerd in natuurlijke geneeswijzen.

Geïnteresseerd?

Je kan het boek hier bestellen