Koud Kunstje

16,95

Wim Hof, alias The Iceman, pleit voor een herwaardering van de kou en hij krijgt steun van de wetenschap. Radboud UMC bevestigt met onderzoek dat de methode van Hof een positief effect heeft.Ook jij hebt baat bij ademhalingsoefeningen en kou. Auteur Koen de Jong (1979) liep een jaar met Wim Hof mee en beschrijft zijn methode in het boek Koud Kunstje.

Artikelnummer: koudkunstje Categorie: Tag:

Meer over het boek

Wim Hof (1959) is een bijzondere man. Hij zwemt in water met temperaturen rond het vriespunt en loopt een marathon boven de poolcirkel, in alleen een korte broek. Het bezorgde hem een geuzennaam: The Iceman.

Hof pleit voor een herwaardering van de kou en hij krijgt steun van de wetenschap. Radboud UMC bevestigt met onderzoek dat de methode van Hof een positief effect heeft.

Ook jij hebt baat bij ademhalingsoefeningen en kou. Auteur Koen de Jong (1979) liep een jaar met Hof mee en beschrijft zijn methode in Koud Kunstje. Aan het woord komen ervaringen van artsen, patienten en uiteraard the Iceman zelf. Het boek is een praktische handleiding om zelf aan de slag te gaan met de Wim Hof Methode.