Lekker in je vel

In Lekker in je vel lees je over de huid, de relatie met stress en over mindfulness.

Dankzij deze ‘huidfulness’ leer je door meer balans, aandacht en ontspanning in zes weken bewuster in het leven te staan.

 

32,95

Boekengenre: gezondheid

Meer informatie over het boek

In Lekker in je vel lees je over de huid, de relatie met stress en over mindfulness. Dankzij deze ‘huidfulness’ leer je door meer balans, aandacht en ontspanning in zes weken bewuster in het leven te staan. In het boek delen experts uit onder andere de wetenschap, huidzorg en mindfulness door achtergrondverhalen hun visie, ervaring en tips. Ook lees je over de ervaringen van mensen met een huidaandoening zoals psoriasis, eczeem, huidkanker, acne en vitiligo en kun je dankzij het werkboekgedeelte praktisch aan de slag met inspirerende ‘huidfulness’ oefeningen.

Onze huid is één groot zintuig, omdat je via die huid de wereld om je heen ervaart. Je huid laat doordat het iets over bijvoorbeeld je leeftijd of je gezondheid vertelt jouw levensverhaal zien. Maar misschien heb je ook weleens ervaren hoe sterk je huid op stress en zorgen kan reageren of heb je zelfs de wens om écht lekkerder in je vel te zitten?

Meer over de auteur

Huidtherapeut en mindfulnesstrainer Jantine van ’t Klooster is jarenlang expert op het gebied van de huid.

Sinds haar opleiding aan het Radboudumc Centrum voor Mindfulness geeft ze workshops en trainingen op het gebied van de huid(zorg) en mindfulness.

Bekijk ook haar eigen website: huidfulness.nl

Lees hier het uitgebreide interview met haar.

Andere suggesties…

 • Burn Baby Burn

  21,99
 • Hart & Hormonen – Fit de overgang in-Janneke-Wittekoek Dorenda van Dijken

  Hart & Hormonen

  20,00
 • Healthy Heart Janneke Wittekoek en Prins Marcia

  Healthy Heart

  29,95
 • Vast wel!

  29,95