Lekker in je vel

In Lekker in je vel lees je over de huid, de relatie met stress en over mindfulness.

Dankzij deze ‘huidfulness’ leer je door meer balans, aandacht en ontspanning in zes weken bewuster in het leven te staan.

 

32,95

Boekengenre: gezondheid

Meer over Lekker in je vel

In Lekker in je vel lees je over de huid, de relatie met stress en over mindfulness. Dankzij deze ‘huidfulness’ leer je door meer balans, aandacht en ontspanning in zes weken bewuster in het leven te staan. In het boek delen experts uit onder andere de wetenschap, huidzorg en mindfulness door achtergrondverhalen hun visie, ervaring en tips. Ook lees je over de ervaringen van mensen met een huidaandoening zoals psoriasis, eczeem, huidkanker, acne en vitiligo en kun je dankzij het werkboekgedeelte praktisch aan de slag met inspirerende ‘huidfulness’ oefeningen.

 

Lekker in je vel huidfulness Jantine van ’t Klooster

Onze huid is één groot zintuig, omdat je via die huid de wereld om je heen ervaart. Je huid laat doordat het iets over bijvoorbeeld je leeftijd of je gezondheid vertelt jouw levensverhaal zien. Maar misschien heb je ook weleens ervaren hoe sterk je huid op stress en zorgen kan reageren of heb je zelfs de wens om écht lekkerder in je vel te zitten?

Bronnenlijst

Lekker in je vel Jantine van ’t Klooster bronnenlijst

Pers en publiek over Lekker in je vel

INTERVIEW

“Ben je bewust, aandachtig en ontspannen vanbinnen, dan ben je automatisch ook mooi vanbuiten”

10 november 2022
In haar boek Lekker in je vel – wat je huid vertelt schrijft huidtherapeut en mindfulnesstrainer Jantine van ’t Klooster met zichtbaar plezier over de huid. Een mooie aanleiding kortom voor een gesprek. Lees het hele interview hier.

VOORPUBLICATIE

Voorpublicatie Lekker in je vel

Lezersreacties

"Goed geschreven en inzicht gevend boek"

- ICvS

Jantine gaat uitgebreid in op de huid en ze doet dit op een fijne en duidelijke manier. Ze heeft een prettige vertelstijl, waardoor het boek prima te lezen is. Je leest dit boek niet in één ruk uit, maar dat past ook niet bij het onderwerp. Je bladert er lekker doorheen, leest een aantal hoofdstukken en gaat er dan op een later moment weer in door.

Hebban.nl

Lekker in je vel – wat je huid je vertelt is een indrukwekkend boek waarin Jantine van ‘t Klooster beschrijft hoe de huid en het brein nauw met elkaar verbonden zijn. Ook besteedt ze veel aandacht aan methoden om stress te verminderen, zoals mindfulness.

In de huid van ..

Pers

Lekker in je vel huidfulness Jantine van ’t Klooster

Over Jantine van ’t Klooster

Huidtherapeut en mindfulnesstrainer Jantine van ’t Klooster is jarenlang expert op het gebied van de huid.

Sinds haar opleiding aan het Radboudumc Centrum voor Mindfulness geeft ze workshops en trainingen op het gebied van de huid(zorg) en mindfulness.

Bekijk ook haar eigen website: huidfulness.nl

Andere suggesties…

 • Burn Baby Burn

  21,99
 • Hart & Hormonen – Fit de overgang in-Janneke-Wittekoek Dorenda van Dijken

  Hart & Hormonen

  20,00
 • Healthy Heart Janneke Wittekoek en Prins Marcia

  Healthy Heart

  29,95
 • Vast wel Brenda Frunt Marieke de Groot

  Vast wel!

  29,95