Heel je hoofd

30,00

Heb je moeite met aandachtsproblemen, stemmingswisselingen of depressie? Wat het probleem ook is, je hebt veel meer controle over je gedachten, gevoelens en gedrag dan je denkt. Hoewel medicijnen verlichting kunnen brengen, onthult Dr. Georgia Ede dat de krachtigste manier om de hersenchemie te veranderen via voeding is.

In Heel je hoofd laat Georgia Ede ons zien waarom bijna alles wat we denken te weten over hersengezonde diëten achterhaald is.

De waarheid over de voeding van ons brein is dat vlees niet gevaarlijk is, veganistische diëten niet gezonder zijn, en antioxidanten niet het antwoord zijn.

Categorie:

Meer over het boek

Verander je voeding, verbeter je stemming en verminder je angst. Heb je moeite met aandachtsproblemen, stemmingswisselingen of depressie? Wat het probleem ook is, je hebt veel meer controle over je gedachten, gevoelens en gedrag dan je denkt. Hoewel medicijnen verlichting kunnen brengen, onthult Dr. Georgia Ede dat de krachtigste manier om de hersenchemie te veranderen via voeding is. In Heel je hoofd laat Georgia Ede ons zien waarom bijna alles wat we denken te weten over hersengezonde diëten achterhaald is. De waarheid over de voeding van ons brein is dat vlees niet gevaarlijk is, veganistische diëten niet gezonder zijn, en antioxidanten niet het antwoord zijn. Ontdek hoe onwetenschappelijke onderzoeksmethoden voedseltrends en voedingsrichtlijnen beïnvloeden;

 • weeg de voor- en nadelen van je favoriete voedingsmiddelen af, zodat je je eigen keuzes kunt maken over je voeding;
 • onderzoek jezelf op tekenen van insulineresistentie – de stille metabole ziekte die je brein de energie ontneemt die het nodig heeft;
 • verbeter je mentale gezondheid door te kiezen voor gematigde koolhydraat en ketogene diëten die je kunt aanpassen aan je eigen voedselvoorkeuren en gezondheidsdoelen.

 

Over de auteur Georgia Ede

Dr Georgia Ede auteur Heel je hoofdDr. Georgia Ede is een Amerikaanse psychiater. Opgeleid aan Harvard en gespecialiseerd in voedings- en metabole psychiatrie. Ze was één van de eerste psychiaters die op voeding gebaseerde therapieën aanbood als alternatief voor psychiatrische medicatie. Dr. Ede spreekt internationaal over voedingswetenschap en psychiatrie en ontwikkelde het eerste en enige medisch erkende ketogene dieet bij psychiatrische aandoeningen.

Publiciteit

 

Andere suggesties…

 • Lichter William Cortvriendt Uitgeverij Lucht

  Lichter

  20,00
 • Vast wel Brenda Frunt Marieke de Groot

  Vast wel!

  29,95
 • Burn Baby Burn

  21,99