Brain Energy

25,00

We zitten midden in een wereldwijde geestelijke gezondheidscrisis en het aantal psychische aandoeningen neemt toe. Maar wat zijn de oorzaken? En waarom is behandeling van psychische problemen zo moeilijk?

In Brain Energy vat Harvard-psychiater dr. Christopher M. Palmer onze bestaande kennis over geestesziekte samen in één overzichtelijke theorie: psychische stoornissen zijn stofwisselingsstoornissen in de hersenen. In dit revolutionaire boek belicht hij nieuwe behandelroutes voor álle psychische stoornissen, waaronder angststoornissen, depressie, adhd, alcoholverslaving, eetstoornissen, bipolaire stoornis, autisme en zelfs schizofrenie.

Categorie:

Meer over het boek

We zitten midden in een wereldwijde geestelijke gezondheidscrisis en het aantal psychische aandoeningen neemt toe. Maar wat zijn de oorzaken? En waarom is behandeling van psychische problemen zo moeilijk?

In Brain Energy vat Harvard-psychiater dr. Christopher M. Palmer onze bestaande kennis over geestesziekte samen in één overzichtelijke theorie: psychische stoornissen zijn stofwisselingsstoornissen in de hersenen. Palmer geeft een gedetailleerde verklaring van dit nieuwe inzicht, van symptomen en risicofactoren tot wat er gebeurt in de hersencellen.

In dit revolutionaire boek belicht hij nieuwe behandelroutes voor álle psychische stoornissen, waaronder angststoornissen, depressie, adhd, alcoholverslaving, eetstoornissen, bipolaire stoornis, autisme en zelfs schizofrenie. Brain Energy combineert geavanceerde wetenschap met praktische adviezen en strategieën om mensen te helpen weer geestelijk gezond te worden.

‘Iedereen met psychische problemen kan dit boek gebruiken.’

– Bram Bakker

Over de auteur van Brain Energy

Christopher Palmer auteur Brain EnergyChristopher Palmer is psychiater en onderzoeker aan Harvard, waar hij neurowetenschappelijk onderzoek doet naar het verband tussen het ontstaan van psychische klachten en iemands stofwisseling.

Dankzij onder andere een aangepast voedingspatroon dat voor veranderingen in de stofwisseling zorgt, weet Palmer al meer dan 25 jaar de geestelijke gezondheid van zijn patiënten te verbeteren.

 

Publiciteit

Brain Energy, Brambakker.com, 25 oktober 2023

 

Andere suggesties…

 • Depressie de dwangmatige denkziekte

  Depressie, de dwangmatige denkziekte

  21,99
 • Meindert Inderwisch Slikken of stikken

  Slikken of stikken

  21,99
 • Tem je brein Koen de Jong

  Tem je brein

  21,99