Marion Meesters

Voor- & achternaam 

Marion Meesters

Geboortejaar

1957

Woonplaats 

Santpoort-Noord

Beroep & specialisme 

Master Instructor ChiRunning/ChiWalking, Oxygen Advantage Instructor, Energy Control Coach, Runningtherapeut, oftewel: hardloop-, wandel- en ademcoach.

Titels boeken

De Kracht van ChiRunning
Zuurstofwinst

  • Zuurstofwinst

    21,99
  • Uitgeverij_Lucht_Chirunning_MarionMeesters_2014

    de Kracht van ChiRunning

    15,00

Onderwerp van het boek

De Kracht van ChiRunning’ gaat over een andere manier van hardlopen: mindful, blessurevrij en efficient. Marion schreef dit boek, omdat zij een breder publiek wil laten weten dat efficient en blessurevrij hardlopen voor vrijwel iedereen is weggelegd. ChiRunning bied je de gereedschappen om je hardlopen te verbeteren, op welk niveau je ook bezig bent, van recreatieve loper tot wedstrijdatleet.

Zuurstofwinst’ gaat over het belang van een goede ademhaling voor je gezondheid en voor je sportprestaties. De sleutel tot efficient ademen tijdens het sporten ligt in je alledaagse ademhaling. Bovendien kun je met ademhalingsoefeningen hoogtetraining simuleren.

Marion vertaalde en bewerkte het Engelstalige boek van Patrick McKeown, omdat zij zo het gedachtegoed van ‘Oxygen Advantage’ voor een breder publiek beschikbaar kon maken,

Geef een korte omschrijving van jezelf

“Het is mijn passie om mensen het plezier van vrij en zorgeloos sporten te laten (her)ontdekken, puur recreatief, als prestatiesporter of op wedstrijdniveau. Het is mijn overtuiging dat het de natuurlijke behoefte is van de mens om te bewegen. Ik help mensen om de hindernissen die ze daarbij ondervinden weg te nemen. Dat doe ik door middel van coaching op het gebied van hardlooptechniek, training en ademhaling. De boeken die ik schreef gaan daarover.”

 

“Het is mijn passie om mensen het plezier van vrij en zorgeloos sporten te laten (her)ontdekken, puur recreatief, als prestatiesporter of op wedstrijdniveau”