Sandra Dekker

Voor- & achternaam 

Sandra Dekker

Geboortejaar

1971

Woonplaats 

Bloemendaal

Beroep & specialisme 

Kynologisch gedragstherapeut en hulphondencoach.

Titel boek

Een hond helpt iedereen

  • Verslaafd aan geld Bram Bakker

    Verslaafd aan geld

    15,00

Onderwerp van het boek

Het boek vertelt wat een hond allemaal kan betekenen en voor wie. Er staat nuttige informatie in over de voor- en nadelen van een hond, de soorten hulphonden en de opleidingsmogelijkheden. Ook wordt beschreven op welke wijze je je zelfstandigheid terug kan krijgen als je een lichamelijke of psychische beperking hebt. Een aantal van de mensen die Sandra heeft begeleid om zelf hun hulphond op te leiden, heeft zij gevraagd of zij hun persoonlijke verhaal wilde delen in het boek, met mooie openhartige verhalen als resultaat die recht in het hart raken.

Het boek is een echte aanrader voor iedereen die hondenliefhebber is, in de zorgsector werkzaam is of zelf een zorgvraag heeft!

Geef een korte omschrijving van jezelf

“Na mijn twee studies ben ik als bedrijfseconoom aan de slag gegaan op diverse managementposities in het bedrijfsleven. Heel leerzaam, maar ik wilde meer werken vanuit mijn hart met meer vrijheid en meer maatschappelijke betrokkenheid. Van jongs af aan heb ik al een passie voor honden. Na een carrièreswitch werk ik nu al bijna 10 jaar professioneel met honden. Ik word nog steeds verrast door hun ongelooflijke intelligentie, intuïtief vermogen en de wil om samen te werken met ons.

Met mijn boek wil ik meer mensen inzicht geven in het ongelooflijke wezen hond, en in het bijzonder de hulphond. Het is mijn missie om te laten zien dat honden van onschatbare waarde kunnen zijn voor mensen met een lichamelijke of psychische beperking.”

“Het is mijn missie om te laten zien dat honden van onschatbare waarde kunnen zijn voor mensen met een lichamelijke of psychische beperking”