Robert Bridgeman

Voor- & achternaam 

Robert Bridgeman

Geboortejaar

1979

Woonplaats 

Zwolle

Beroep & specialisme 

Transformatie coach, auteur, documentaire maker, filosoof en inspirator.

Titel boek

Rust!

Uitgegeven bij andere uitgevers

 

  • Start vandaag met lichter leven.
  • Start vandaag met mediteren.
  • Start vandaag met ademen.
  • De essentie van transformatief coachen.
  • Stoppen met vlees.
  • Rust

    21,99

Onderwerp van het boek

Je leven wordt steeds drukker. De hele dag door wordt er informatie op je afgevuurd; via smartphones, tablets, internet, kranten, televisie en radio.  Binnen een week ontvang je evenveel prikkels als honderd jaar geleden in een heel leven. Het is geen wonder dat veel mensen ziek worden of opgebrand raken. Continue iets aan je hoofd hebben gaat ten koste van je levenskwaliteit en gezondheid. Om toch tot rust te komen boek je een vakantie, misschien wel naar een ver oord. Maar is dat werkelijk nodig? Wat als je hier rust kunt ervaren? Wat als je de werking van je hersenen en zenuwstelsel leert begrijpen en over de juiste technieken beschikt om rustig te worden en blijven?

Met het boek RUST integreer je rust op een praktische manier in je leven en bewandel je een meer ontspannen, intenser en bewuster levenspad. Het resultaat: optimaal genieten van je leven, werk en geliefden.

Geef een korte omschrijving van jezelf

“Ik onderzoek wereldwijd methoden die bijdragen aan rust en aan bewuster leven & werken. Mijn veldonderzoek gebeurt zoveel mogelijk bij de bron in landen als Thailand, Vietnam, Nepal, India en de Verenigde staten.”

“Het is geen wonder dat veel mensen ziek worden of opgebrand raken. Continue iets aan je hoofd hebben gaat ten koste van je levenskwaliteit en gezondheid. ”