Joeri Zwart

Voor- & achternaam 

Joeri Zwart

Geboortejaar

1988

Woonplaats 

Groningen

Beroep & specialisme 

Personal Trainer en ondernemer

Titel boek

De kracht van Slim Trainen

Onderwerp van het boek

Alles in de fitness- en gezondheidsindustrie draait uiteindelijk om het verbeteren van de kwaliteit van je leven. Of je nu traint voor meer zelfvertrouwen, een goede conditie of het halen van een bepaalde prestatie, alles komt neer op het verbeteren van deze kwaliteit. In het boek leg ik mijn methode uit die direct gebaseerd is op de werking van het menselijk lichaam. Mijn methode draait in de eerste plaats om de lange termijn gezondheid en dus om veiligheid. Daarnaast staat de trainingsmethode voor effectief en efficiënt trainen.

Heel kort door de bocht: in mijn boek lees je hoe je met 2,5% inspanning tot 95% resultaat komt.

Geef een korte omschrijving van jezelf

Zelfontplooiing is de rode draad in mijn leven. Ik ben bewust bezig met persoonlijke groei en heb een onverzadigbare honger naar kennis. Eén van mijn grote interesses is fit en gezond ouder worden, waarin ik me graag verdiep en informatie over verzamel. Hiermee wil ik mensen helpen hun kwaliteit van leven te verhogen (door middel van training).

 

“Eén van mijn grote interesses is fit en gezond ouder worden, waarin ik me graag verdiep en waarover ik informatie verzamel. Hiermee wil ik mensen helpen hun kwaliteit van leven te verhogen.”

Meer over het boek

Kijk voor meer informatie op: www.slimtrainen.com en www.joerizwart.nl.