Maurice Wiegman

Voor- & achternaam 

Maurice Wiegman

Geboortejaar

1966

Woonplaats 

Vlaardingen

Beroep & specialisme 

Coach, trainer, inspirator en spreker.

Titel boek

Leven is een keuze. Een rolstoel is geen handicap.

  • Verslaafd aan geld Bram Bakker

    Verslaafd aan geld

    15,00

Onderwerp van het boek

In 2016 verscheen het boek ‘Leven is een keuze!’ van Maurice Wiegman in samenwerking met journaliste Marion van Es. In het boek vertelt Maurice hoe hij ondanks de vele obstakels die hij door zijn spierziekte op zijn weg tegenkomt en de pijn die er dagelijks is, toch zijn dromen heeft laten uitkomen.

Het boek is daarnaast een leidraad voor iedereen die op een bepaald moment in zijn leven te maken krijgt met tegenslag. Soms is die tegenslag zo zwaar dat het voelt als het einde van de wereld. Je hebt geen idee hoe je verder moet. Dit boek helpt je om vooruit te kijken en nieuwe doelen te vinden, hoe onmogelijk dat ook lijkt. Met behulp van zijn eigen ervaringen, inspirerende verhalen, praktische tips en veel ruimte om je eigen gedachten op te schrijven, leert Maurice je met dit boek te ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan je denkt.

Geef een korte omschrijving van jezelf

“Ik ben altijd positief, gepassioneerd, krachtig en behulpzaam. Door een spierziekte ben ik sinds 2003 verlamd vanaf mijn onderrug, waardoor ik nu dus rollend door het leven ga in plaats van lopend. Maar ondanks dat mijn lijf niet altijd meewerkt, ga ik elke dag weer op zoek naar nieuwe doelen en uitdagingen. Ik ben nu meer dan ooit betrokken bij mijn gezin en heb mijn eigen training- en coachingsbedrijf opgericht. Anderen helpen om hun mogelijkheden en passies te ontdekken is een van mijn grootste drijfveren.”

 

“Anderen helpen om hun mogelijkheden en passies te ontdekken is een van mijn grootste drijfveren”