Marion van Es

Voor- & achternaam 

Marion van Es

Geboortejaar

1985

Woonplaats 

Utrecht

Beroep & specialisme 

Journalist

Titel boek

Leven is een Keuze! ism Maurice Wiegman 

Onderwerp van het boek

Maurice Wiegman, echtgenoot en vader van twee kinderen, was in de bloei van zijn leven toen hij door een spierziekte in een rolstoel belandde. Even dacht hij dat hij alles wat hem lief was zou kwijtraken, daarna maakte hij de keuze om weer te gaan leven. Sindsdien is hij succesvoller, sportiever en gelukkiger dan ooit tevoren.

Hij wil andere mensen laten zien hoe je tegenslag en pijn kunt omzetten naar iets positiefs. Maurice is een bijzondere, inspirerende en krachtige man die anderen kan motiveren om alles uit het leven te halen wat erin zit.

Marion heeft in dit boek zijn verhaal met liefde opgeschreven. Tegelijkertijd is ‘Leven is een keuze!’ een praktische gids vol opdrachten en tips die iedereen – met of zonder beperking – aan het denken zullen zetten.

 

“Als freelance journalist voor onder meer VROUW/Telegraaf, Vriendin en Flair ben ik altijd op zoek naar bijzondere, inspirerende verhalen. Deze verhalen geef ik de woorden die ze nodig hebben om binnen te dringen in het hoofd van de lezer en daar nog lang te blijven hangen”