Over de zin van het leven…

49,95

Wat is de zin van ons bestaan? Wat is het doel? Is er iets na de dood en zo ja, wat? Het zijn vragen waar veel mensen mee rondlopen.

Karel Hille legde de vragen voor aan 33 bekende Nederlanders, van artiesten tot geestelijken en wetenschappers. Hij bundelde hun antwoorden in zijn nieuwste boek Over de Zin van het Leven.

Artikelnummer: overdezinvanhetleven Categorie: Tag:

Meer over het boek

Wat is de zin van ons bestaan? Wat is het doel? Is er iets na de dood en zo ja, wat? Het zijn vragen waar veel mensen mee rondlopen. Karel Hille legde de vragen voor aan 33 bekende Nederlanders, van artiesten tot geestelijken en wetenschappers. Hij bundelde hun antwoorden in zijn nieuwste boek Over de Zin van het Leven.

Karel Hille sprak ook met Wubbo Ockels en Professor Bob Smalhout over de zin van het leven. Niet lang na dit gesprek hebben zij ongetwijfeld het enige juiste antwoord op deze vraag gevonden…

33 openhartige gesprekken met prof. dr. Antoine Bodar, Jan van den Bosch, prof. dr. Wubbo Ockels, Javier Guzman, Ed Sinke, prof. dr. Rochus Zuurmond, Catherine Keyl, Willibrord Frequin, mgr. dr. Jozef Punt, prof. dr. Heleen Dupuis, prof. dr. Bob Smalhout, Henny Huisman, mr. Dries van Agt, prof. dr. Cees Dekker, Emile Ratelband, mr. Pim de Vos, Marga Scheide, dr. Bram Bakker, drs Adjiedj Bakas, Ans Markus, Vivian Boelen, dr. Ronald van Raak, Annemarie Postma, dr. Gerard Aalders, Marja van Bijsterveldt, Paul Schulten, Anita Witzier, Gemma van Eck, Ton Rombouts, Mr. Boris Dittrich, Ine Veen, Cees den Daas, Lee Towers.

Karel HilleKarel Hille is een Nederlands journalist, televisieproducent, schrijver en tekstdichter. Hij begon zijn loopbaan bij het Vrije Volk en werkte later als journalist voor div. weekbladen. Daarnaast was hij de tekstschrijver van nummers voor verscheidene nationale en internationale artiesten als Robert Long (The last Seven Days), Reinhardt Mey( Als de dag van toen),en Vera Lynn ( I had a dream). Hij schreef eveneens de tekst voor de klassieker ‘Waarheen, waarvoor…’ voor Mieke Telkamp. In de jaren tachtig en negentig maakte Karel Hille enige tv-producties, waaronder de voor een Nipkowschijf genomineerde documentaire ‘De moord op de dubbelganger van Spandau.’ Als schrijver publiceerde hij boeken en artikelen over showbizz, complottheorieën en paranormale thema’s.