Alleen voor Mannen

16,95

SKU: alleenvoormannen Categorie: Tag:

Meer over het boek

Na de sexy bestseller van 2014 Alleen voor vrouwen, het geheim van het vallei-orgasme, eindelijk de lang verwachte mannelijke opvolger. Bijna in de boekhandel: Alleen voor mannen, meervoudig orgasme de handleiding.

Seks wordt weer spannend. Mannen leren het meervoudig orgasme, het grote geheim van keizers en krijgskunstenaars in het oude China. Het hoogtepunt is compleet nieuw en veel vaker te herhalen dan één keer. Je houdt er een betere minnaar aan over. Liefdevol en … geduldig. Vergeet machine-matig zwoegen, zeg hallo tegen je nieuwe sensuele man.

Het boek ‘Alleen voor Mannen’ is de schatkaart voor hem naar: meer en betere seks, een rijker orgasme, meerdere orgasmes kort achter elkaar, een mogelijke oplossing voor seksuele stoornissen, volop energie bij alles wat hij onderneemt, het lekkerste recept tegen moeheid en burn-out, 100 procent mannelijkheid. 

Journalisten Marleen Janssen en Jos Goossens doen de slaapkamergeheimen van het taoïsme uit de doeken. Ze interviewen taotrainer Reinoud Eleveld, specialist in seksuele kungfu. Eerder verscheen van Marleens hand de bestseller Alleen voor vrouwen over het vallei-orgasme. Steeds meer vrouwen beheersen de technieken. Mannen mogen natuurlijk niet achterblijven.