Op zondag 5 oktober vond bij boekhandel H. De Vries in Haarlem de feestelijke presentatie plaats van “Ik, golfer”. Dit boek is de derde titel in een reeks die nu al een succes genoemd mag worden: van “Ik, de wielrenner” van Koen de Jong en Aart Vierhouten en “Ik, hardloper” van Stans van der Poel en Koen de Jong werden reeds duizenden exemplaren verkocht en verschenen meerdere herdrukken.

Het is een formule die aanslaat: via mond op mond-reclame verkopen dit soort boeken steeds beter. En bij Uitgeverij Lucht hebben we liever een titel die traag, doch gestaag groeit, dan een boek dat het van drie weken rumoer moet hebben, maar dat daarna in de verkoop geheel stilvalt.

Uitgeverij Lucht geeft boeken uit waar mensen wat aan hebben. Geen hijgerige, hype-achtige titels, maar werken die over jaren nog steeds overeind staan qua inhoud. We zijn er van overtuigd dat Wim de Roos ons zo’n boek heeft bezorgd, en de eerste reacties bevestigen dat. Iedereen die al golft, maar ook iedereen die overweegt het eens te gaan proberen kan het boek lezen, want het is niet voor de profs geschreven, maar juist voor de vele liefhebbers/recreatieve spelers.

BESTEL NU: ZONDER VERZENDKOSTEN

https://uitgeverijlucht.nl/verdwaalniet/boeken/ik-golfer/

10628213_767365259993919_9158066462108234392_n