Marion Meesters was al een serieuze hardloopster toen ze kennis maakte met het ChiRunnen. “Where running meets mindfulness” zou je kunnen zeggen. Marion geeft er al vele jaren les in, en uit eigen ervaring kan ik zeggen: dat doet ze fantastisch.

Vooral voor mensen met blessures is het zeer de moeite waard om eens op fundamenteel niveau naar je looptechniek te laten kijken, en dat kun je voor een deel nu zelf al opstarten met het lezen van dit boek.

Marion loopt op van die rare schoentjes met tenen, of op blote voeten. Vroeger was ze vaak geblesseerd aan haar kuit, sinds ze aan ChiRunning doet niet meer. Zelf heb ik ook vaak last van mijn kuit, dus ik heb nog een hoop oefening tegoed…

Het boek van Marion Meesters is de vierde originele titel die verschijnt bij Uitgeverij Lucht, en het is de eerste van 2014. Alle titels die we in 2013 hebben uitgebracht zijn inmiddels al herdrukt, en we zijn er van overtuigd dat het met dit boek over ChiRunning niet anders zal gaan.

Het onderwerp ligt in het hart van de thema’s van Uitgeverij Lucht: het gaat over bewust leven, over gezondheid en investeren in je welbevinden. Het heeft een positieve boodschap, die praktisch toepasbaar is, en het houdt zich niet bezig met negatieve energie.

Op 12 mei is het boek algemeen verkrijgbaar.

  • Uitgeverij_Lucht_Chirunning_MarionMeesters_2014

    de Kracht van ChiRunning

    15,00