Het Babydilemma

22.50

Beschrijving

Wel of geen kind? Het Babydilemma is het lees- én doe-boek voor de millenial die worstelt met deze mooie, maar moeilijke levensvraag. Met trends, oorzaken, consequenties, ervaringen, interviews, quotes, vragen, statistieken, tips en meer. Ida helpt vrouwen bij het maken van een keuze. Ze is zelf na lang twijfelen moeder geworden van een zoon en een dochter.

Het Babydilemma helpt vrouwen met deze mooie, maar ook moeilijke levensvraag aan de slag te gaan. Het geeft inzicht in onderwerpen als: de hoofdoorzaken van een babydilemma, de baargeneratie van nu, voor- en nadelen van kinderen, eenkindgezinnen, veroudering, bevolkingspolitiek, de ideale worklife-balance, carrière, spijt, vrijheid en emoties. Ida is niet per se voor of tegen het moederschap, maar wel voor het maken van een bewuste keuze. Een keuze gemaakt op basis van gevoel, gecombineerd met een dosis gezond verstand en kennis. Het hoort bij het leven van de millennial (Y-generatie 1972-2000) die zich langer jong voelt en veel keuzes heeft, om te twijfelen: Wel of geen kind? Er is één ding wat je wel weet: je wilt als bewuste gelukkige kindervrije vrouw zelf een keuze maken. Niet door uitstel eindigen als ongelukkige kinderloze vrouw, waarbij er niets meer te kiezen valt.
Ida Kersseboom (1971) is projectleider en marketeer in de ICT. Zij besloot na lang zelf te hebben getwijfeld over kinderen, andere vrouwen te gaan helpen bij het maken van een kinderkeuze. Zij is zelf uiteindelijk moeder geworden op 38- en 40-jarige leeftijd. Haar Baby Dilemma Beslishulp is inmiddels al meer dan 16.000 keer ingevuld.

 

 

 

SKU: Babydilemma